vem älskar inte skor?

sitter hemma hos oscar själv:) han e då hos sin papi, jag har tråkigt så sitter och kollar på kläder och lyssnar på musik:) blir en chill dag idag hähä;D

Jag måste hem till mig idag och hämta sladd så jag kan lägga ut kort:)







P U S S ;* / EE

hej hemsk?



U S C H säger jag.

hejsan(:

sitter hamma hos oscar just nu, väntar på att han ska komma hem från sin papi(: sen ska vi till coop och handla mat hähä. blev inge skola för mig idag(a) fan för mig:))
hans dator e så jävla fucking seg vill slå sönder den..

tänkte skriva lite om min helg:)
i fredags festade jag med melinda o lina haha det var kulkul:) vi var hos josse o tommy ett tag senare cyklade vi till oscars syster på fest för hon fyllde 20, grattis till henne:) haha och det gick väl ïnte så bra att cykla! men iaf sen blev det stan och då kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde haha:) vart lite för full bara men annars var kvällen helt okk:)

Lördags och söndag var jag med min oscar:) MYYYSMYYYYS bara.

 
haha den enda bilden han har på sin dator typ? haha fattar mig inte på killar, på min dator har sjuukt många bilder på mig hahah!

men nu kom oscar hem:) pusss /EE


HÄJ!

kom hem från dansen för ett tag sen:) tänkte gå ut och gå om en stund faktiskt. hur orkar jag efter 3 timmars dans? javet inte haha=))
men orkar inte sitta inne, Jag ska S L U T A röka!!!! ett måste:) jag har bestämt mig nu, och då ska det fan gå också:D HAha kunde inte skriva "också" mina fingrar skrev oscar hela tiden!! hahh:D
Måste fixa med min ipod, har haft den skit länge och inte använt den alls typ. måste lägga in nya låtar, haha men det orkar jag inte nu så jag får lyssna på de:) menmen ska byta om nu och gå ut.


P U S S S  P Å  E R ;* 

RSS 2.0