vaknat på fel sida?

Hejsan(: min dag har inteee gått som jag vill.. oscar väckte mig vid 8, trött och sur var jag sen var jag tvungen att cykla hem till mig och hämta en plansch som lina behövde till redovisningen. så kom jag ut och hur jävla kallt och blåsigt är det inte då? så blev jag bara mer sur.. haha, sen fixade jag mig o allt, så skulle jag dra men då hittade jag inte min nyckel till cyken.. Vände upp och ner på mitt rum hahah, sen dryyyyga skolan på det? äckliga dryga lärare också, vissa har fan nått fel i huvudet.. TUMMEN UPP? nej fyfan inte alls min dag idag, kanske blir lite gladare nu när oscar kommer. vi ska laga mat oså:)


Bio idag med älsklings denise:) Det blir..


yes flickan som lekte med elden :) hoppas den e bra bara

nu ska jag och baby göra mat puss på er;* / EE

full?

hejsan, sitter hemma hos ange och dricker, lite förfest;D vet inte vart vi ska sen iaf stan, blir o äta lita fylle mat kanske?;) hahah maten e godast då fan! träffa min älskling susann då också:) men nu ska jag inte sitta vid datorn Puss på er, och ange ville bara säga att hon e bäst! hahah fan gick inge bra att skriva när man e lite lullig!

ange o jag<3

om det endå kunde vara så där varmt?

häjjj

hejsan(: kom nyss hem från skolan men ska snart iväg och dansa i 3 timmar:) just nu sitter jag i min säng och äter gröt med banan:)

jag vill börja träna nu, jag denise o elin ska börja på spinning men det händer ju aldrig haha! jag ska få en vältränad kropp, OCH sluta röka :) duktigt! (om jag klarar det) haha;D

Men nu ska jag vila lite innan dansen:) /EE



min mage dödar mig?

hejsan:) nyss kommit hem från oscar, riktig mys dag har det vart förutom att min mage har gjort sjukt ooooont och då menar jag ONT. men iaf så har vi bakat chokladbollar och smaskigt blev de, sen har vi badat jacuzzi med massa ljus:)
+ kollat på en skit dålig film haha. men nu måste jag sluta oscar tycker att jag e tråkig:) haha

nu blir det..



PUSSS på er:) /EE

true or false?


yeesyes:) e blond, fast det e inte riktigt klat än mähähä:)



MIN ÄLSKLING (fast susann tror det e hennes, skulle inte tro de va;) MOHAHa)

idag har jag vart på sjukhuset, skit tjurig var jag då.. det var tidigt på morgonen sen glömde jag mina cigg hemma och man får sitta och vänta hur jävla länge som helst.. det var inte kul. sen träffade jag susann:) vi skulle ut o gå, hahah vi gick till stan och pratade med ange sen gick vi hem till elin:D haha duktigt(y) sen har jag typ inte gjort nått mer, ska sova snart.. skola imorgon dådå:):):) kulkulukululkulkulkul icke! aja:) godnatt på er pyssspysss;* / EE


me like!


dåligt kallt ute?


hääj!:))

gick hem från skolan;( känner mig inge bra.. jobbigt menmen, iaf så kommer susann hit snart haha tandläkarna hade ring och väckt henne och sa vilken tid hon skulle komma så kom hon inte ihåg vilken tid dom sa:D hahah sär .

skriver senare=))) PYYYSS;*

färga håret?



hejsan:) sitter och kollar på gamla top modell, sett det några 123456gånger redan men endå:) haha. har varit sjuk;( men börjar bli frisk nu så det blir nog skola imorgon? vi får se hur det blir. idag har jag bara legat i min säng och kollat på pippi haha! jag och oscar;* ja det e typ det enda jag har gjort dom senaste dagarna, kollat på barnfilmer:) fint de. papi kom hem från norge igår, han har vart där sjukt länge nu känns det som:) ska faktiskt plugga om ett tag, duktiga jag haha;D


Jaaag behöver hjälp. vet inte hur jag ska färga mitt hår?

det står mellan-> (fast mörkare rödbrun.)






det behövs hahah, pussss;*


eemelie



hejsan(: kom nyss hem från dryyyga skolan, fast hade sovmorgon och bara 2 lektioner;) härligthärligt, senare idag ska jag med denise på stan och kolla lite:)
äckligt dryga fluga i mitt rum hahha, men iaf på lördag ska jag till stockholm med elin o mami:) kanske denise också. då blir det shoppaa!!:D sen ska vi träffa robert också:) han har ju flyttat dit.. villlll jag med!? men om några år blir det nog så;)



jag är helt kär i den här tröjan! så jävla mysig.


letar jacka som fan, den här tyckte jag om men finns så klart inte min storlek.. sånt e verkligen sjukt irriterande


me like!


nu ska jag göra nått att äta:) nått nytigt(y) sen ska jag vänta på att denise skriver=))) byebye;*


RSS 2.0