onsdag,


hello(: nyss kommit hem från skolan oh. dansat o dansat hela dagen känns det som:) 3 dansuppvisningar, det tar på krafterna! är helt död, ska sova tidigt idag ja:) sköönt! men det har iaf gått bra på uppvisningarna, tror jag haha! det e kulkul, fast vi e ganska så lättklädda men inte vi som valt vad vi ska ha på oss så:) men det e ju en kul grej, fast vissa kan ju ta det fel hehehhhh. mamma o pappa åker till spanien kl 10 :( lämnar mig här i kalla vädret(y) tacktack! fast e ju ensam hemma i 2veckor hhähäh;D jadu vet inte rikgtig vad jag ska skriva:)) ser ut som e fjortis just nu haha! aassss mkt smink, men det måste man ha så det syns. yaya, ska ääätaaaa och kolla¨på film nu jag:) pallar faktiskt inte skriva nå mer nuu, pussss på er sötnosar;* byyye och byyebye mami o papi!

stressssss

heejsan,
jag har verkligen vart stressad! har dansat nu så mkt, det e ju dansuppvisning imorgon;) iih! men jag e verkligen inte nervös alls, det e ju bra iaf. hinner inte skriva så mkt nu för jag ska snart packa och gå hem till oscar. han har flyttat, sjuuukt fin lägenhet! oh, jacuzzi o grejer:) verkligen fin. fått min mobil och min ipod  nu, skönt de. nu hinner jag iaf inte skriva nå mer, pyssshääj;*

onsdag


tjeena(: ligger i min skönaa säng just nu jag, blev inge skola idag endå.. jag kunde inte sova igår för jag hostade sönder mig, somnade sent sen vaknade jag halv 8 på morgonen och kunde inte sova mer.. kulkul, måste bli frisk nu till dansuppvisningen ju. den e på måndag, tisdag och onsdag, det ska bli kul(: har bara kollat på film o legat i sängen, väntar på att min älskling ska komma hem o mysa med mig. men jag måste duscha först haha;) jag har sjukt tråkigt.. har träningsvärk i magen för att jag har hostat så mkt hahah(y) äcklig hostmedicin också ush på den. jag måste ner på stan o köpa lite saken till dansuppvisningen också, får jag inte glömma! det kommer bättre med bilder snart haha, när min mobil kommer:) bara så ni veet höhö


hahah en vacker dag så kommer dom se ut så;)

eftersom jag inte har nå bilder så tänkte jag lägga ut gamla;D


skolavslutning när jag gick i 9an :) hade sjukt kul den dagen!

2 år sen

haha när vi festade nångång, tror det var förra året eller nått:)

hahah 2år sen (:

hahah liten glugg jag hade när jag var liten va?;) jag kunde ha en 10krona där! de ni

haha man måste ju ha kul när man är ute o handlar mat också(:

längesen de där. hade svart hår;D

hahah ser ni tuggummit?(; (y)

hahah elin o jag på grönalund:) 2 år sen

ange o jag, förra nyår:)

längesen haha

jag o elin, min andra halva!

haha japp min katt e fetare än mig(;

älsklingen, i början när vi träffades(:

jag i elins första lägenhet. haha ja som ni ser på väggarna så har vi alla skrivit massa saker med en rosa spray sak. i början var det bara en kul sak, men sen gjorde alllla det när de var fest och då var det överallt! hahha

bror(:

mkt kul hade vi med nicklas o kalle också(: förra sommaran

haha ja bilden talar för sig själv.

åh. sommar!

hur skönt ser inte de där ut att vara då? förra sommaren iaf(:

hahah elin helt naken(; haha nej men man ser bara inte henner kläder:)

jag o roberts katt(: dum katt haha.

haha jag o elin förra julafton(:

förra vintern(:

jag o elin, längesen

2år sen, tror jag(:

haha robert elin och jag längst ner(: småå

2år sen(:

hahhaha kommer du ihåg susann?;)

2 år sen tror jag, runt jävla sugmärke också haha;P

för ca ett år sen(:

haha gölligt! jag o denise för ett år sen(:

jag o elin för 2år sen kanske? haha(:

haha robert min bror, i somras(:

för över ett år sen(:

över ett år sen

jag o baby, över ett år sen de där med:)

haha, dagen innan skolavslutningen i 9an (:

jag o baby i somras(:

där med(: sötnos

jag o funda förra vintern, våran lilla snögubbe:D

tungan(:

jag o susann gillade inte den

så vi gjorde så haha fyyfan. för över ett år sen(:

2 år sen tror jag(:

hahah ojojoj då, tiden gick fort. oscar har slutat så nu måste jag skynda mig in i duschen(: pusss på er! BYYYE


tisdag


hejsan sötnosar(: jag e sjuk.. så jävla jobbigt, hostar sönder fan! men imorgon blir det skola iaf. Har nyss kollat på film, Grind heter den, den var bra. ja jag har kollat på mkt film haha.. kollade nästan på hela första säsongen av gossip girl, det är ju så sjukt bra! man kan ju inte sluta kolla haha. jag e sjukt trött på att vänta på att min mobil ska komma? det har tagit 3-4 veckor nu.. nyss ringde onoff och berättade att om jag ska ha den rosa så kommer det att ta flera veckor.. kul, så jag tog silver ist och då kommer den nog på fredag. eller om några hundra år. haha yaya, ingen aning vad jag ska göra idag. filmfilm hela dagen antagligen. nästa vecka åker mami o papi till spanien.. kul att dom tog med mig o elin haha åsner, men det blir turkiet i sommar med min älskling o hans familj, det kommer bli mysigt:)


så sjukt god! prova den ni(;

några bilder sen lördags(:

en full elin och en jävligt bakis emelie

susann o hennes 234567kort haha(;





en trött jag.
 
nej nu ska jag kolla på film eller nått, byyye:):)



en dryg onsdag.


heejhej, har inte skrivit mkt i min blogg på ett tag men det har vart så mkt med skolan o allt runt om. haha men iaf sjuuukt jobbig onsdag!! ooh, dagen började med dans kl 9 på morgonen! i nästan 2timmar, och det var inte lite dans heller! sen skolan då. jobbigaste dagen i skolan, verkligen. efter en lååång skoldag gick jag och susann hem till mig och åt mat. Sen var det bara att gå och dansa igen då, i några timmar.. åhåh. Sen gick jag hem o gjorde en uppsats på en bok, en hemsk jävla bok. + mensvärk, vilken toppen dag haha. aja just nu är jag med susann, sjuk människa dedär;) haha! jadu kläderna på dansuppvisningen känns ju inte helt rätt det heller. och verkligen inte klackskor, jadu vi får väl se hur det går. haha jag dör om jag ramlar!


Hemsk bok dedär.. boken är baserad på sann historia det är han själv som har skrivit boken. det handlar om en liten pojke som blir misshandlad av sin mamma och ingen bryr sig. hon behandlade han helt sjukt! han fick äta sin egen spya, hon knivhögg han i magen och massa mer. hur kan man vara så ond?


nej? åh det får inte vara slut. fan va elakt.. haha! men det är så sjukt bra, det händer så mkt oallt. :( ..



haha min lilla "emo"älskling! vi ska sova tidigt idag vi! 11 !! men det kommer säkert bli sent endå som alltid haha :( fyyfan. jag har brist på bilder jag! min mobil har inte kommit än och min kamera e sönder också .. haha(y)


Jag vill ha den där! någon som vet vart den finns? jag har inte sett den någonstans, men det är väl jag som inte ser nått somvanligt hah. men om någon vet så skriv, skulle vara jätte gulligt(:

nej nu ska jag kolla på film, ha det bra:) pyss;*
bbbbbbbbbbyyyyyyeee

lördag


hello, förlåt för jag inte har skrivit. Har vart sjuk o det har vart ett helvete, jag hade feber ont i halsen och ont i huvudet. jag lovar haha kunde inte sitta vid datorn fyfan.. yaya men nu e jag frisk(: har nyss vaknat men skulle kunna sova mer!vad ska jag göra idag då? vet faktiskt inte. inte festa eller nått sånt iaf, men mysdag blir det. min mobil har inte kommit än? haha fan.. otroligt sega, men vad ska man göra? man får väl bara vänta:) undra hur susann ser ut haha! älskling då, hon var allergisk mot medicin som hon åt, så hon blev svullen hela hon. sjukt de där.


funderar på att beställa mjukisbyxor med mitt namn på röven. :) tycker det är fint. fast man kan ju välja vart man vill skriva, på framsidan eller på sidan.
nej nu ska jag ut o röka, sen ska jag äta havregrynsgröt och te och kolla på film :) puss på er;*

Måndag

heejsan sötnosar. ligger i min säng och kollar på kläder från asos, jag o susann ska beställa lite saker därifrån imorgon eller nån dag. idag har jag absolut inte gjort nått! vaknat, ätit, kollat på film med mamma, pratat med sjuklingen susann i telefonen i en timme haha. yees sen har jag inte gjort nått mer. Ska iaf vara med oscar och emil sen, vet inte riktigt när menmen. jaag e trött.. oscar ska alltid upp o gymma, så väcker han mig(y) snällt av han. yaya jag får väl vara trött om dagarna då:) och min mobil har inte kommit än.. den kommer inte komma imorgon heller för det e tydligen röddag? hmm. men på onsdag hoppas jag! pappa åkte till norge idag, hur pallar man jobba så? fattar inte, det skulle inte jag iaf. vara där o jobba i 3veckor eller nått sen komma hem i 2veckor? han jobbar ju mer än vad han e hemma haha palla.

lite saker som jag hittade på asos.

sjukt söt, fint till sommaren när man e bruun!

rosarosa. men den finns i svart också.

finfin, men den e ganska vanlig

rosa igen haha! men tyckte den var söt. finns i svart också.

ganska vanliga men dom var fina.

sen blir det sånna. jag har haft gråa men dom har jag slängt haha, dom var slitna. och just nu har jag bara rosa så det blir sånna vita också.

jätte fin, men vad ere för sak som hänger där? den vill man ju inte ha haha.


tyckte den var söt.

tyckte om dom, lila är så fint!

tyckte om den där med!

ja det blir väl nått av de där. fast vet inte vad haha, beslutsångest kommer det bli!
nej nu ska jag platta mitt hår o fixa lite! men jag skriver nog ikväll. ha en trevlig dag och susi bli frisk nu! pusspuss;*

Lördag

heej(: sitter och kollar på tv med oscar, har nyss ätiti. vet inte riktigt vad jag ska göra idag, finns inte så mkt att göra alls. ska iaf snart börja sminka mig oså. pappa håller på att fixa i mitt rum just nu, nu ska det bli fintfint här:) nu ska jag fixa mig, pyss;*

Fredag.

haaj! har nyss vaknat och älsklingen gick för ett tag sen, så nu sitter jag här själv.  blir iaf inge festande idag, blir o festa på måndag kanske. fast egentligen har jag inge lust med de, men vi får se. vad händer idag då? jag ska iaf hem till elin sen hem till denise o vara där tills dom drar till krogen. mitt nyårslöfte har jag ju inte heller sagt vad de e:) det e iaf att börja äta nyttigt, man känner sig så mkt fräschare av att äta nyttig mat! 

bilder från nyår!


tar bort pinnen från piggelinen


häller i sprit och sprite haha, fult de lät!

sen mixa.



jag o susi, bästa!

jag o rasmus.

elin o ange


rasmus o elin


3 låg deckde.. haha såklart försökte jag få upp dom

full? haha


hahaa<3


pratade nyss med susann och hon kommer snart. så jag ska byta om och städa upp lite här, det ser hemskt ut. och äta frukost(en nyttig) ;D skriver sen, pusspuss;*


torsdag


hejsan, sitter hemma hos oscar just nu, vi har inte gjort så mkt.bara ätit typ hela tiden haha. gott nytt år på er föresten:)
ja igår.. ja det började ju kul iaf. sen blev det bråk hela tiden, det var hemskt. aja, idag ska jag vara med babyy bara, vi har nyss kollat på film, pallar inte skriva nå mer. byye

RSS 2.0