Tisdag idag(;

haaj, har nyss vaknat! mm det var skönt att sova ut lite(: ställde kl på 1, men jag stängde nog av den när jag sov haha brukar göra de, eller så vara oscar. sitter och väntar på att elin ska klippa klart nån så vi kan gå ner på stan, mihihh. nyyår imorgon ju:D festfestfest! och det blev sprit och några cider föresten, haha jag hade ju beslutsångest! kul att susi ska vara med imorgon också! nej nu måste jag börja fixa mig faktiskt, hinner inte skriva mer(:


byye skriver sen;*

yees kom nyss hem från stan, jag köpte skor, mascara, puder, lösnaglar och strumpbyxa(hudfärgad). när vi var klara på stan så satt vi oss i bilen och skulle åka hem, och då var det en tjej som körde in i oss hahah! hon ba; ojojoj . va hemsk om det hade vart en själv, tänk o köra in i nåns bil. vad skulle man säga? haha. menmen, efter stan har jag inte gjort så mkt, bara setat framför datorn!

hhaha jag måste bara berätta vad jag gjorde igår. Jag och elin var inne på onoff och kollade på mobiler, och jag backade, då kände jag att jag gick in i nått som skulle ramla. Och med reflex så drogs min hand dit för att hindra den från att ramla, men det var ingen sak! det var en person som stog hukad ner och jag slog han hårt på ryggen! hahah ååh va hemskt det var. så typiskt mig!
idag ska jag träffa denise, sen måste jag städa lite. sen ere nog inget mer jag ska göra:) skönt!
dåligt mkt jag längtar till imorgon då! jag o denise ska äta middag först sen blir det fiesta hela natten! kulkul! nu ska jag äta kyckling och strips mums på de, pusspuss;*

Måndag.


hejsan, trötttrött. kom nyss hem, jag mamma,pappa o elin åkte till gävle. mamma o pappa gick på ikea medans jag och elin shoppade lite. hittade klänning och väska till nyår iaf, och massa mer. lägger ut bilder på kläderna imorgon för elin har ju fortfarande kameran. ska hämta den imorgon:) och jag som skulle köpa mobil idag, tror ni det vart så? nejnej haha! men vi skickade efter en mobil därifrån ist! hittade en annan mobil, en rosa(; jätte söt. får hoppas att den kommer nästa onsdag då, det skulle ju vara skönt. måste ner på stan imorgon också, har beslutsångest på vad jag ska köpa för dricka till nyår? blir nog sprit! elin och jag ska nog göra drinkar med piggelin, mums. sen ska jag köpa mascara och lite andra saker.





























den blev det, men samsung? jag tycker inte att de e så bra. men det kanske har ändrats, jag har inte haft en samsung på några år, så får väl hoppas på att den e bra. jag får verkligen hoppas på att jag inte har sönder den haha! nu börjar alla klaga på mig o mina mobiler. jag e klant ;*

Men nu ska jag till min älskling denise. skriver ikväll om jag pallar:) BYYE ;*

Lördag,



hejsan,
sitter och väntar på att denise ska komma hem från borlänge. har ganska tråkigt ja. ska sluta lata mig och börja städa mitt rum o platta mitt hår, snart iaf:D hah. idag har jag inte gjort så mkt alls, vaknade runt 1 sen myste jag med baby en stund. Men sen skulle han o gymma så då lämnade han mig, efter det har jag bara setat vid datorn och inte gjort nått:)
har dåligt med bilder just nu! har ingen kamera, den e hos elin och har ingen bra kamera på min mobil heller! härligt. men blir en ny lur på måndag så då kommer det kort kan jag lova:)
jag försöker äta nyttigt jag, men mamma gör det svårt för mig. hon kommer hem med chips o godis. hahah så det går inte bra för mig.



jaa som jag tidigare har skrivit så håller jag ju på att sluta röka. ja det gick väl bra i börjar det blev 3-4 cigg om dagen, och arg var jag hela tiden kan jag lova haha! och nu har jag börjat rökt som vanligt igen. fan det som gick så bra i början? det är sjukt svårt att sluta röka, det är verkligen de. man blir så sjukt arg på allt o alla. och jobbigt att gå ut o röka nu på vintern, man fryser ju handen av sig! hahah bara dåliga saker. varför började jag?..

jag har kommit på en sak. jag tror inte på bröllop, vad är meningen med de egentligen? det bara kostar pengar . jovisst man skulle känna sig jätte fin i klänningen men endå vad är meningen? sen om man ska skiljas så blir det massa strul med de också! jag ska inte gifta mig, nej bara vara förlovad det e sött.

Fast det finns ju sjukt fina klänningar. man vill ju nästan endå när man kollar på dom!

Torsdag.

heejsan, sitter och sminkar mig just nu, blir o festa ikväll. fast egentligen orkar jag inte de, men det ska jag göra endå. hoppas det blir kul iaf. ska börja dricka med denise hemma hos henne, sen blir det josse sen på fest, det blir nog kul. undra vad jag ska ha på mig, det e så kallt ute. blir kanske jeans? ja vi får se.
jag e så trött. jag somnade vid 4 halv 5 igår och vaknade halv 12, efter det kunde jag inte somna om. sjukt jävla jobbigt! jag vill bara sova ut.
på måndag ska jag shoppa. köpa klänning till nyår och mobilen som jag inte fått än! det blev knas med mobilen, så det blir på måndag jag köper den. nej nu ska jag göra frukost, gröt och te blir de. nyttig gröt, med banan i mums! pyss;*


Mitt lilla hjärta. han e så sjukt gosig

denise olsson, så sjukt underbar!


julafton

heej och god jul. det har vart en jätte mysig dag, verkligen. den började med att vid 11 åkte vi hem till farmor och åt julfrukost. Efter det åkte jag o elin hem till henne hon skulle duscha oså, efter det hämtade vi susi. sen hem vid 3 och då kollar kollar man ju så klart på 4an, efter det vart det mysmys. åt julmat och kollade ensam hemma 5 . efter de öppnade vi julklappar! fick kläder, pengar, trosor, bh, strumor massa mer, och en bärbar data! bästa julklappen av dom alla. lägger ut bilder imorgon på sakerna, för elin tog med kameran hem. Efter de åkte vi hem till min kusin!  susann var med oss hela dagen, det var kul. hon e så sjuk! det var mysmys hela dagen. nu kommer min älskling, så ska mysa mer med han nu, pyss;* /ee

hejsan.

hejsan. blev lite sent att skriva bloggen idag menmen, idag har jag vart på stan med susan. Jag köpte en klänning och strumpor som jag ska ha imorgon! det var ganska så mkt folk på stan, alla är nog nere och köper dom sista julklapparna. verkligen smart(y) Efter vi vart på stan gick vi hem till mig och pyntade granen eller vad de nu heter haha, sen kollade vi på film. inte gjort så mkt mer idag, haha förutom att jag o susann hade kul hela dagen på att prata finsk dialekt! haha. rolig dag kan jag lova! men vart e snön? det är mindre kul. menmen det är väl som det är. susann drog nyss så nu sitter jag själv? verkligen kul, dagen innan julafton o allt. ville ju vara med oscar o mysa, men så blev det inte. nejnej. Det e sjukt kallt ute. oh, man vill nästan inte gå ut alls.
Har nyss målat naglarna röda också, det passar ju så bra in. fint är det också.


 Vi kollade på grinchen med mami o papi. hahah pappa har så sjukt dålig humor, han skrattade hela tiden! Jag får verkligen julkänsla av den här filmen! den är så julig , men det är nog för att vi alltid kollar på den dagen innan julafton. verkligen julkänsla! och Jim Carrey är ju så sjuk ! finns det nån värre än han? tror fan inte de. sjuuk haha.


jätte fin kjol, men köpte inte den, blir kanske att köpa den sen? jag köpte iaf guld o svart randiga klänningen.


juulpynt.


 

kl är ju efter 12 så. ha en trevlig julafton(:

men vad ska man göra nu då? har inte lust att kolla på film nå mer och är inte så trött heller. och det finns inge annat att göra här hemma heller förutom att sitta vid datorn. funderar på att fråga vad denise gör, kanske tittar förbi där en sväng, om hon inte ska sova . men jag vill inte ut i de här vädret! och med blött hår,det gör ju inte saken bättre de heller. orkar inte sitta vid datorn mer nu, godnatt på er pusspuss;* / ee

Måndag,

Godmorgon(: har verkligen inte hunnit skrivit min blogg. Var i borlänge i lördags sen igår var jag i gävle, har verkligen stressat! tyvärr, så hade jag inte tid. menmen har nyss vaknat så jag e lite seg just nu . Men ska väl ner på stan o försöka hitta en sak, så jag blir klar med elins julklapp. Och om det inte finns så måste jag åka till borlänge imorgon och det pallar jag verkligen inte. Sen ska jag sola också! mmm verkligen skönt, det var ett tag sen jag solade nu.



Nu vaknade min älskling så vi ska klä på oss och kanske äta nått, sen dra oss ner till stan. skriver senare pusspuss;*


Fredag!

DANS DANS DANS DANS DANS DANS DANS DANS DANS DANS 


heej, dagen började med skola såklart. Vi kollade på julshowen, den var inte lika rolig som förra året! och drygaste killarna satt bakom mig o susann, fick damp asså haha. Sen har jag dansat o dansat, jag e verkligen slut.
 
Blir inte att festa för mig ikväll iaf, ska bara ta det lungt. susi o jag ska hem till josse, hon kanske skulle sminka henne! sen ska jag lämna pengar till denise. Sen blir det elin kanske? somvanligt, om hon in inte e med rasmus. blir o köpa mobil imorgon ist, blev försent idag menmen. JUL LOV! ååh så sjukt skönt! 5 dagar kvar till julafton(;



BYYE! skriver ikväll.

hejsan,
jag o susi kom nyss från tommy. dom festade lite där, sen skulle dom till krogen så då gick vi hem till mig. susan lurade en kille att jag var modell, haha han trodde också, sjuk. Skönt att man inte drack idag! verkligen. Jag e sjukt trött, ska sova snart och det e fredag? låter bra. väntar bara på att älsklingen ska komma. mysigt!
måste upp tidigt imorgon också.. vill bara sova ut, jag e så trött hela tiden.
Städa måste jag göra, blir nog imorgon. ska göra det lite juligt här. så man får julkännsla. ska ner på stan nån dag o köpa dom sista julklapparna. det e ju ett måste!






Denise, my love<3

kondom mössa tyckte rickard att jag hade. hah
Nu ska jag kolla på tv tills oscar kommer, sen ska jag soova!
Godnatt pyss;* / eemelieelfström

Onsdag,



heejsan,
mmmm trött jag är. gick till skolan och skulle ha data, men så var lektionen inställd :( ååh jobbigt vare! tror inte jag ska sova igen iaf, ska nog städa sen ska jag kolla på film. vad ska man göra idag då? dans 20 i 1 iaf , och då ska vi kolla på film. tror nog att jag bara ska vara hemma o ta det lungt!
Lov imorgon! åh det ska verkligen bli skönt, är så slut o trött hela tiden.
Äntigen säger jag bara! köpa mobil imorgon eller nått, som jag väntat på hur länge som helst. Har sönder mina 24/7 , har haft en skit dålig mobil i några månader nu! så det ska bli super skönt.

Inte långt kvar till nyår nu, sjukt roligt ska det bli! hoppas jag iaf, måste köpa nått att ha på mig då också! Guldigt tror jag nog det ska bli, och svart eller vitt. passar så bra till nyår. + lösnaglar och kanske lösögonfransar. elin kommer inte kunna dricka på nyår, fyfan. Hon äter penicillin, tråkigt.

Jag pallade verkligen inte skriva igår. jag och oscar var jätte trötta, vi låg i min säng hela dagen! haha verkligen hela dagen. Vi var så trötta att vi skrattade åt alllt, hel sjuk dag!



Den här mobilen blir det. den guldiga va?:)

ska kolla på film nu, skriver ikväll. pusss;*




hello, nyss kollat på den här filmen med elin. Bra faktiskt men inte lika bra som 1an . det var för mkt krig o sånt på 2an. 1an är ju mysigast, när det e snö oså.

Fick tbx min ipod idag med, den har vart inne på lagning i en månad tror jag haha. Längtar så sjukt mkt till julafton, det ska bli mysigt! susann ska vara med oss, som förra året älskling!
Men måste snön börja gå bort nu? nu när det snart e julafton o allt.. så typiskt, men hoppas det hinner komma. Det e mysigare med mkt snö på julafton.
Det har vart en riktigt skön dag! inte stressat inte gjort nått faktiskt, känns som man e lite lat. men så får det vara ibland faktiskt. Men imorgon ska jag inte vara lat iaf! Det blir o dansa i 4timmar.





































Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag hem till oscar och kolla på nån film och sen sova! ska lägga mig tidigt idag kan jag lova.
PUSS/ee :*

Tisdag,

heejhej, dagen började med att jag försov mig.. kul, så skyndade mig till skolan, och när jag kom dit hade jag glömt schemat hemma.. ännu mer kul! så jag gick till oscar, och när vi stog ute o rökte fick jag värsta mensvärken! seriöst jag höll på att spy för att det gjorde så ont, ännnu mer kul.. så jag och oscar åkte hem till mig och kollade på guldkompassen. dagen började ju jätte bra.. Sen lämnade han mig för han skulle gymma, och efter de har jag absolut inte gjort nått! och nu kom jag på att jag måste läsa en bok till imorgon ;o och det kommer jag inte hinna fandå.. om ett tag ska jag till sjukhuset och hälsa på elin, hatar sjukhus, dom e hemska! mamma ligger på sjukhuset med nu, hon opererades imorse. Det gick iaf bra, skönt de. funderar på om pappa ska få skjutsa förbi mig hos elin, i hennes lägenhet altså. Jag vill hämta hennes dator och kolla på gossip girl! så braa, och jag dör åt en kille! så sjukt snygg!


MUMS på han säger jag bara!

ska ner till sjukhuset nu pusspuss/ E


heej ingen,
kom nyss hem från denise. Jag vivi o denise var och hälsade på stackars elin, hahah hon vill verkligen hem! syynd om henne. Efter vi var där åkte vi runt lite sen åkte vi hem till denise och kollade på tv o lite sånt. inte gjort så mkt mer(:








Nuu ska jag ta bort mitt smink! sköönt, sen ska jag äta lite och sen sova!
Pyyss / e

Måndag!


heejalla, har inte skrivit för min bror har haft min dator i några dagar, sugit.. men jag skriver om min helg nu!

Idag har jag vart i borlänge med susann medans mamma och pappa åkte vidare till falund, mamma ska operera bort livmodern, hemskt. Men iaf så köpte jag en jacka och en mössa, inte så mkt men det är ju iaf nått. Efter de så kom mami o papi förbi o hämtade oss, när vi kommit hem så åkte vi till elin som ligger på sjukhuset. Hon har lunginflamation.. synd om henne, hon liggar bara i sängen och gör ingenting, hon har ingen tv eller nått! fan va tråkigt, hahah men i samma rum ligger en tant! hon var lite konstig kan jag lova. Gumman bli friskt nu. Efter det åkte jag hem till min baby, vi har nyss kollat på prison break!


 
             


Söndag
hände absolut inge speciellt. var bara med min älskling, vi kollade på film och spelade ett simpsons spel! haha det var jätte kul faktiskt. En jätte mysig dag.

Lördag
dagen började med att jag gick hem till elin, fast hon var sjuk. vi gjorde mat och kollade på sex and the city, kommer jag någonsin att tröttna på de? har kollat på hela boxen några gånger haha! så sjukt bra. sen kom hennes pojkvänn rasmus, så kollade vi på nån film, fast fattade inte så mkt av den. sen vart dom tråkiga, dom låg bara i sängen och jag satt vid hennes dator. Så jag gick hem till oscar och myyste<3

Fredag
Var till skolan såklart.. tråkigt somvanligt, inget att skriva om. Efter skolan gick jag hem och fixade mig inför fest! Vi började dricka hos josse, sen gick vi på fest hos tommy. det var kul där faktiskt, sen fick denise för sig att jag skulle med till krogen haha. Och gissa vad? jag kom in, vi hade gryymt kul kan jag lova! Efter det så gick vi och åt, haha somvanligt! sen träffade jag min babyoscar, sen ringde denise och sa att jag skulle komma på efterfest, men det ville inte min älskling så vi gick hem och sov! och sköönt vare! mina fötter var helt slut efter allt dansande. Det var en rolig kväll.

  
  
  
    


Detta inhandlade jag i torsdags också.

Trosor från h&m

julklapp till oscar och en söt bröstcancer sak.

En mjukisdress från Vero moda, sjukt skön!

Nu
ska jag och oscar gå hem till han sova i hans nya säng. Just nu sjunger han för sig själv, till en text som han inte ens kan hahaha! sötnos<3
puss på er, godnatt / e

Onsdag

heejsan, dagen började med dans! sen gick jag o lina hem till mig och gjorde mat, sen vid 12 gick vi och dansade mer, ända till 4. trött var man, kan jag lova! sen gick jag hem, och såg att mitt rum var kaos, kläder överallt på golvet, så städade allt! tog 3 timmar. jag var helt död efter de, fyyfan du. Sen gick jag,susan och elin och åt på thai, det var mumsigt. Men tänkte på att det var ostronsås, så kunde jag inte äte mer! haha ush. Efter det gick vi hem till elin, vi gjorde inte så mkt där. Garvade bara haha! just nu är jag hemma med susann, vi kollar på tila tequila, söt hon är. Jag e tröttt, efter dansandet o städningen! är helt död.


säger bara en sak, F U L I N G A R<3

gott!

ska hem till oscar nu och kolla på nån film om 50cent, sen ska jag sova! sköntskönt.
Godnatt på er. PUSS! /eemelie

tisdag,

heej alla, sitter hemma och har tråkigt just nu. ska träffa min underbaring, denise! om ett tag tror jag. Idag har jag vart i skolan, vi hade bad på gympan och såklart hittade jag inte min bikini. kul för mig. imorgon har vi bara dans! sjukt roligt. vi har dansuppvisning i januari, och det e ju faktiskt inte så långt kvar, gud vad tiden går fort. Men det ska bli kul! Jag börjar bli orolig vad jag ska köpa för julklappar till alla, hur ska jag hinna? men tror iaf jag vet vad jag ska köpa (typ). Sen e det ju pengarna också, hur det ska räcka. menmen det blir nog bra. Jag fick ig på matte provet idag:( fan säger jag bara. Jag försöker verkligen förstå vad matteläraren snackar om men det e sjukt svårt. har så mkt skola jag ska hinna med, funderar på om jag ska välja bort några ämnen? så jag hinner med. det e ju bättre de än att jag inte hinner med nått i skolan. dryyygt.



så bra film, kan jag lova! kolla på den. 1 är också bra, haha det blir mkt garv åt dom filmerna

GNOBElin kommer hit snart, så jag elin o denise kommer nog åka hem till elin och mysa lite. ska platta håret och sätta på mig mjukisbyxor, skönt. hörs ikväll pusss / eemelie


hääj,
kom nyss hem från denise. vi kollade på dhw, ååh! det e bara för bra. vill se mer! och nu är det inge över julen heller, sugit. Sen kom bea en stund också. Vi gick aldrig till elin, hon skulle plugga. haha vilken pluggis hon har blivit, men det e bara bra! man ska kämpa med skolan, är stolt över henne! hon gick om 8an för att plugga upp betygen, och hon har klarat det bra! själv skulle jag aldrig ha palla de. är för lat för sånt. iaf, nu går hon sista året på frisör, och e grymt duktig på att klippa o sätta i löshår osv. det e bra sis<3 fick en jätte fin klänning av henne idag med, hon e guld värd!


klänningen, så fin!
 
Jag o min baby,


men nu ska jag till min baby o sova så man orkar upp imorgon, vi ska ju dansa ända till fyra så måste vara pigg.
God natt folk, pyyyys o sov gott / ee

Måndag,

heejsan, sitte hos eläään just nu, susi håller på och väljer kläder till elin haha särbarn. vi har vart ner och ätit på stan mumsigt ! men inge nyttigt , menmen ibland måste man väl;) jadu vad händer idag dååå, ingen aning faktiskt, måste pluggga iaf. vi ska hälsa på josse och SÖTASTE cornelia! hennes bebis, fast hon börjar bli stor nu, 2år . ge mig sommar fan! men vinter e mysigt, men man fryser ju så mycket. snart julafton ju! mysigt. men ska kolla vad elin o susi håller på med nu, pysss / E

                                                   äälskar dig sis<3
 
heej igen, kom nyss från oscar vi kollde på prison break och åt popcorn med smör på haha! inte så gott, för han har på så mkt. prison break e bäästa! och imorgon e det desperate housewives, det e sjuuukt jävla bra! hur kan man inte kolla på det? förstår inte haha, har fått oscar att kolla på det med;) wihi! menmen, efter vi vart hos elin, drog vi hem till susan en stund sen gick vi till josse. Jag hade kul med cornelias "lera" haha! susan hade kul med cornelia, men hon tyckte det var minder kul. Men nu ska jag kolla lite på tv med baby, sen ska vi soova! lägger ut bilderna imorgon:) godnatt på er,

Lördag,

Hääj!
Kom nyss hem från borlänge, haha det var nån som hade gjort en kuk av snö, skit stor haha, susann dog. det blev mycket garv somvanligt, elin och hennes bh hahah! sen åt vi ju också;) dagens höjd punkt kan jag säga haha, jag var ju bakis. Drack igår endå(a) haha det som jag inte skulle göra men så blev de. Och full blev jag, och trött kan jag lova. Har blåmärke på min arm som gör skit ont, men har ingen aning om vad jag har gjort.. susi kom nyss, vi släppte av henne hemma för  typ10 min sen, sen kom hon nu haha, hon kan bara inte vara utan mig;) vi ska nog till elin o busa lite, om jag får med susan dit haha! hon e laat. menmen ska försöka med de , pyyyss påer


 

                                                                                                  elin sötnos<3





hääj igen, kom nyss från stan med älsklingen vi var o lämnade tbx en film som skulle vart inne för 3 dagar sen! vi e allt bra vi. nu ska vi ääta popcorn och kolla på dum dummare, så sjukt rolig film haha! sen ska vi sova, skönt! /GODNATTT

fredag!

helloo(: kom nyss hem från dansen, det var kulkul. Vart i skolan idag, det har inte vart en jobbig dag faktiskt, vi har lagat mat sen kollat på en teater som hette clowner utan gränser, faktiskt bra haha och tur att det inte var med några clowner, hatar dom! så äckliga. men iaf, sen hade vi svenska sen dans! så det har vart skönt. Blev inge dricka idag för mig, men jag ska gå på fest endå, finns ju inget annat att göra när alla festar. imorgon blir det borlänge med elin o susan, måste köpa en jacka! eftersom någon tog ju min jacka på en fest.. kul för den personen! det var så irriterande, fick gå ner på stan med bara en tunn tröja? jätte myysigt. men ska duscha nu sen ska jag fixa till mig lite och gå till josse, skriver ikväll om jag inte e för trött, pussspuss /eem,


Onsdag,



Heejsan, kom från skolan för ett tag sen, hade bara data och dans men dansen börjar 20 över 1, så jag ringde o väckte susann;) haha och hon kom såklart, vi å frukost och nu sitter hon och snackar med sig själv när hon kollar på tv hahah!
jag är ganska trött, skulle vara skönt att sova, men ska ju iväg och dansa om ett tag så det är väl ingen idé . Försöker sluta röka också.. och det går verkligen inge bra, är bara sur på alla. Funderar på om jag ska göra det efter nyår. åh sjukt kul det ska bli på nyår då! menmen, idag ska jag nog bara vara hemma, skönt . men vi får väl se hur det blir med de haha. Funderar på om jag kanske ska hälsa på elin ett tag, så måste jag ju ner på stan och lämna tbx en film som jag och oscar hyrde igår. Jiddra inte med zohan  heter den,med Adam Sandler . Haha ja han e sjuk, men den var jätte bra ! Men nu ska jag vara social med susann! pysss



Kom från elin för ett tag sen, hon börjar få fint i sin lägenhet nu. haha det vart mkt garv, vi sjöng åt mat o massa mer;) kulkul. Har inte riktigt bestämmt mig om jag ska festa imorgon eller inte, men vi får väl se hur det blir med de. menmen ska väl hoppa in i duschen sen kolla lite på tv och sova, skönt! så man är bligg imorgon bitti, ska ju upp 7.. jobbigt! 



  






god natt! puss, 
/ E


RSS 2.0