torsdag


heejsan(: idag har jag inte gjort så mkt, men dagen är ju inte slut än så. är iaf hemma med min sjukling oscar, han har lunginflammation.. synd om min plutt, han ligger och sover så då passar jag på att skriva(: jag har iaf dansat idag, skönt att röra på sig lite. ja imorgon, festa eller inte? blir kanske att vara hemma med oscar, eller festa. har inte riktigt bestämmt mig än, idag kommer mamma o pappa hem från spanien! fick nyss medelande av mami att dom skulle gå på flyget nu, så då är dom hemma sent ikväll. så måste väl städa lite då också, haha inte lite heller.

haha herregud. vem köper en sån bikini? man börjar ju undra vad folk tänker med. om man ska ha en sån, varför ens ha nån överdel på sig? det är verkligen inte fint på nått sätt. bara ett bevis på att man vill visa upp sig, och det är bra skämmigt.


det har vart mkt film tittande med älsklingen eftersom han e sjuk, finns inte mkt annat att göra då.

kejsarens nya stil, 1an och 2an haha ja animerade/tecknade filmer är ju bäst.

twilight, det var bra. fast trodde den skulle vara bättre faktiskt, inte lika bra som du sa susann haha. hände inte så mkt i filmen.

death race, sjukt bra film! verkligen värd att se.

yes man, hahah ja alla jim carreys filmer är ju bra. fast han är inte lika rolig som han brukar vara i alla filmer, men den var jätte bra.


Egna chips

haha jag och oscar gjorde egna chips för nån dag sen, dom vart skit goda förutom att dom vart lite brända haha.

först skalde vi potatisar sen skärde vi potatisarna med osthyvel...

.. sen friterade vi dom och saltade:D mums. (y)


balle i na. haah

nu har min älskling vaknat så nu ska vi städa och efter det blir det att köpa chips och kolla på film;D myysmys, BYYE pyyyss;* /EE

söndag,

godmorgon(: nyss vaknat ser ut som en kines på ögonen just nu haha. jaa idag ska jag vara med babyy, som jag vart med hela helgen. det har vart kulkul, hahahah det e kul att vara nykter när alla andra e fulla. vi gick på en fest och det var en tjej som gick runt och frågade efter cigg
tjejen; ursäkta har du cigg?`
rickard(full); nej tyvärr jag är rasist.
hahaha fan va sjukt. sen igår när jag och oscar skulle gå från stan hem till nån, då var det en kille kanske runt 40. han kom fram och började prata med oss, han frågade typ hur det var o vad vi skulle göra, hahah men sen började han bli lite konstig. han sa att han precis hade kommit från kina och det sa han kanske 10gånger? han sa att han hette kalle och att han var adopterad, och att föräldrarna hade sagt; vi har köpt dig, vi älskar inte dig.haha sen när vi sa att vi var tvungna att gå för vår kompis väntade på oss,  och då började han säga förlåt förlåt jag menade inte att störa er, och han var jätte nära på att börja grina :s hahaha och så höll han på så ett tag hahah. det sjukaste är att oscars kompis pappa känner han och att han heter inte kalle? hahah han brukar ljuga? hahah olika historier för alla, vilken sjuk männinska!
sen har jag vart i borlänge, med elin o bea. dom skulle till skolan men missade tåget och då åkte dom och hämtade mig, när vi var där så fick dom konstiga sms; kom inte till skolan. sen ringde dom upp, och då var det pistolhot på deras skola, så folk satt inlåsta lite överallt. hahah sjukt vafan.
men iaf så köpte det här 


gina tricot

gina tricot

nån skoaffär haha

glitter.

lite bilder sen helgen.

babyy




nu ska jag o babyy ut, pysss på er;* ha en bra dag!
/eeem

tisdag


hellloo(: sitter i soffan med älsklingen, han pluggar så då passar jag på att skriva lite. min dag började med skola.. 2 lektioner bara, sköntskönt! efter de gick jag hem till oscar, sen gick vi ner på stan och fikade:) kaffedrink! mums. jag köpte också lite små saker som jag kan visa sen:), efter de träffade vi sus och gick till pizzeria ;D hähä. sen har jag o oscar inte gjort så mkt mer:) vi ska iaf snart kolla på two and a half men sjuukt bra(y) haha fan va vi nöter den serien!


jag vill köpa ny tungsmycke! jag har haft sönder alla mina och nu har jag bara en vanlig silver, yeey nice!

sminkningen för dansuppvisningarna(: fast den ser inte så bra ut just där! efter 3 dansuppvisningar menmen(:

myysmys

mitt lilla hjärta, nej nu ska vi myselimysa:D pysss på er sötnosar;*

Måndag,

hääj! idiot susann gick nyss:) så då passar jag på att skriva lite innan min baby kommer. idag har jag vart i skolan! tog en sovmorgon;) haha, och då hade jag bara 2 lektioner kvar, häärligt! efter skolan gick jag susann o lina ner på stan, jag köpte en myströjja och skinnbyxor ;D hähä. sen kom ange ner också, var på stan i några timmar sen började susann dampa haha! hon ville hem så vi gick hem, fast först gick vi förbi hemköp och köpte ben & jerry's, mums på de! efter det kollade vi på zack and miri make a porno ahaha ja den låter ju inte så bra, men det var den faktiskt:) uuh mår illa efter den där jävla glassen.. ush, men iaf sen har vi inte gjort så mkt mer. bara vart hemma oså. hallå är det någon som vet vad som hänt med desperate housewivies? det var ju paus innan jul, när kommer det tbx då? eller har det kommit tbx? hahah fan förvirrad jag är! tänkte lägga ut lite bilder sen dansuppvisningen också:) jaa, vad har mer hänt? inte så mkt faktiskt, bara skola oså. inge kul att prata om, eller skriva kanske man ska säga:)



haha jag o susann hade tråkigt när vi väntade på lina o ange(:


reklam för CK

haha, en gangsta med rosa skor, de ni!

sen flög jag hem.

mina skinnbyxor(:

B I L D E R  F R Å N  D A N S U P P V I S N I N G E N

pirater;)







men nu har min älskling kommit så vi ska mysa nu, pyysss;*

RSS 2.0